BeeldStudio Intermnetmarketing

Behaal online optimaal resultaat

Internetmarketing met Adbuddy

Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium zelfs regelmatig gebruikt om aankopen te doen? Bovendien stijgen deze cijfers jaarlijks en is het plafond nog lang niet in zicht. Tijd dus om na te denken over hoe u nieuwe klanten kan bereiken via het internet.

Lees meer...

Geschreven: 03 augustus 2015 |

Internetmarketing

Wat is internetmarketing?

Internetmarketing is een verzamelnaam voor alle vormen van marketing waarbij u het internet inzet. Van een online advertentie voor uw webshop tot optimale vindbaarheid in zoekmachines. Alles is er op gericht om uw bedrijf online zo sterk mogelijk te maken. Want zoals u weet, is het internet een uitstekende plek om nieuwe klanten te werven.

Lees meer...

Geschreven: 18 mei 2013 |

Google Adwords Advertenties

Wat is Google Adwords nu eigenlijk?

Doormiddel van Google Adwords Advertenties worden er advertenties geplaats op Google. Er kan hier volledig worden bepaald op welke zoekwoorden uw advertenties worden getoond en wanneer uw advertenties worden weergegeven. Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee u direct nieuwe klanten bereikt, en dus uw onderneming groeit!

Lees meer...

Geschreven: 20 mei 2013 |

Zoekmachine optimalisatie

Google optimalisatie = hoog scoren in Google

Een zeer belangrijk onderdeel van internetmarketing is zoekmachine optimalisatie (SEO). Hier wordt zeer intensief gewerkt om uw website hoog te laten scoren (top-10) in de 'normale' zoekresultaten van Google, ook wel 'organische zoekresultaten' genoemd.

Lees meer...

Geschreven: 19 juli 2013 |