BeeldStudio blog

Nieuws en meer

Hoe voer ik promotie voor mijn zaak?

Een goed product, aangeboden op de juiste plaats, op de juiste manier en tegen een correcte prijs, is helaas nog geen garantie voor een vlotte, succesvolle verkoop. Als ondernemer moet je er immers ook nog voor zorgen dat potentiële klanten je weten te vinden en dat ze op de hoogte zijn van wat je zaak hen te bieden heeft.

Lees meer...

Geschreven: 31 januari 2017 |

Flash werkt niet meer...

Het is al eventjes geleden voorspeld sinds Apple het niet meer toeliet in hun iOS platform en nu is het echt zo ver: Flash is dood…

Lees meer...

Geschreven: 12 september 2016 |

Wat is uw uitstraling u eigenlijk waard?!

Werkt u hard aan het imago van uw organisatie of bedrijf, dan moet u ook voor uw website de nodige waakzaamheid aan de dag brengen.

Lees meer...

Geschreven: 02 september 2016 |

Internetmarketing met Adbuddy

Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium zelfs regelmatig gebruikt om aankopen te doen? Bovendien stijgen deze cijfers jaarlijks en is het plafond nog lang niet in zicht. Tijd dus om na te denken over hoe u nieuwe klanten kan bereiken via het internet.

Lees meer...

Geschreven: 03 augustus 2016 |

Een succesvolle website = geen overdaad aan keuzes

In het dagelijkse gebruik van elektronica, apps en websites is het telkens weer je weg zoeken doorheen de onmogelijke keuzemogelijkheden. Vaak een lijdensweg, zelden een plezier…

Lees meer...

Geschreven: 03 juni 2016 |

Wat is Responsive Website Design?

Wanneer een website, of webapplicatie, zich automatisch schaalt naar de schermresolutie van het toestel waarmee de bezoeker de website bekijkt, is deze website Responsive. Het maakt niet uit of de bezoeker een desktop scherm gebruikt, tablet of smartphone. Er is 1 website, welke zichzelf aanpast naar de optimale gebruikservaring.

Lees meer...

Geschreven: 27 mei 2013 |

Wat is internetmarketing?

Internetmarketing is een verzamelnaam voor alle vormen van marketing waarbij u het internet inzet. Van een online advertentie voor uw webshop tot optimale vindbaarheid in zoekmachines. Alles is er op gericht om uw bedrijf online zo sterk mogelijk te maken. Want zoals u weet, is het internet een uitstekende plek om nieuwe klanten te werven. 

Lees meer...

Geschreven: 20 mei 2013 |

Uw huisstijl verdient een vakman of vakvrouw

Naamkaartjes, een omslag met brief, een folder of een brochure zijn nog steeds de meest gangbare toegangspoortjes naar nieuwe klanten. En omdat je maar één keer een eerste indruk kan maken, doe je het beter meteen goed.

Lees meer...

Geschreven: 05 maart 2013 |

7 redenen om het met een professional te doen

Waarom kiest u voor uw website en andere webtoepassingen het beste voor een professional?
Lees hier 7 waardevolle tips en voorkom een hoop frustraties.

Lees meer...

Geschreven: 05 maart 2013 |

10 tips om je reclame beter te laten renderen!

Hier geven wij je 10 duidelijke tips mee om op een meer efficiënte manier reclame te maken en deze inspanningen meer te laten renderen.

Lees meer...

Geschreven: 05 maart 2013 |